Welk tasje neem jij mee op reis? Ken jij dat gevoel? Je staat op het vliegveld en je hebt acuut je telefoon nodig om je ticket te scannen. Of je zoekt je paspoort, je uitgeprinte ticket of je portemonnee tussen al je reisbescheiden. Een tasje met meerdere vakjes waarin je allerlei zaken kunt ordenen biedt dan de oplossing.

Op mijn reis naar Bilbao testte ik onze handige Tiara tas uit. Het is een praktische schoudertas met een voorvak met rits en een binnenvakje met rits. Ideaal, want in het voorvakje van de tas stopte ik mijn telefoon. In het binnenvakje met rits mijn portemonnee en paspoort. De waardevolle spullen had ik zo veilig opgeborgen. In de tas zelf was er verder nog ruimte voor allerlei andere spullen zoals een plattegrond, een reisboekje, een kam en een regencape. Maar je kunt ook makkelijk nog even een lipstick, zakdoekjes of snoepjes meenemen in de tas. De Tiara tas ziet er fleurig en hip uit. Zo ga je uitgerust en trendy op reis.

De Tiara tas is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren zoals fuchsia, geel, groen en rood. Hou je van wat minder opvallende kleuren? Dan is deze tas er ook in wijnrood, donker taupe of legergroen.

  Marloes     06-06-2023 10:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.