Terug van vakantie Het zit er al weer op, die heerlijke vakantie in bella Italia! We hebben het zo ontzettend fijn gehad, aan het Gardameer (de 12e keer!), in Toscane, Rimini en Merano. Mijn ervaring is dat als je rondreist en op meerdere plekken verblijft, de vakantie veel langer lijkt te duren. Zo leuk om weer nieuwe plaatsen te ontdekken, altijd weer een verrassing hoe de omgeving eruit ziet en of het hotelletje bevalt. Eigenlijk viel ons niks tegen, en hoe kan dat ook? De zon scheen (brandde soms zelfs) en we hadden heerlijk lange dagen om niks te doen of om juist een stadje te bezoeken of gewoon van de natuur te genieten.

Ik verbleef de eerste week met mijn gezin aan het Gardameer op camping DuParc in Lazise waar we al jaren een huisje huren. Onze inmiddels jong volwassen zoons gaan nog steeds graag mee om alle vrienden die ze in de loop der jaren hebben leren kennen, weer te ontmoeten.
Natuurlijk bezoeken we op woensdag de markt van Lazise. Altijd gezellig en ontzettend druk en warm. Leuk om daar ook weer tussen de tasjes te kijken. Prachtig al die gekleurde tassen en bagstraps op de kraam! Daar word je helemaal vrolijk van.
We hebben dan ook heel veel zin om binnenkort zelf op de Jaarmarkt in Olst te gaan staan met een kraam vol met onze tassen en accessoires. Noteer 17 september alvast in je agenda!

Wordt vervolgd…..
 
  Marianne     27-08-2022 14:10     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.