Servicevoorwaarden | MariMarlo

Door te handelen op marimarlo.com gaat u automatisch akkoord met de volgende aankoopvoorwaarden.UNIEK PRODUCT

De tassen uit de Fortunata collectie zijn stuk voor stuk “one of a kind”. Iedere tas is uniek en handgemaakt en deze zal dus nooit exact hetzelfde zijn als op de getoonde productfoto’s.  Wij verwijzen jou hiervoor graag naar de uitleg over de Fortunata tassen op onze website. Mocht je deze tas dus ontvangen en je ziet kleine verschillen met de op onze website getoonde productfoto bedenk dan dat niemand op de wereld zo’n identieke tas heeft. Jouw tas is net zo uniek als jijzelf!
Mocht het artikel overduidelijke productiefouten vertonen, neem dan contact met ons op via de mail info@marimarlo.com en voeg bij deze mail foto’s toe. Wij zullen dan voor een passende oplossing zorgen.
Leer is een natuurproduct en kenmerkt zich door unieke eigenschappen zoals structuur en elasticiteit van het oppervlak, oneffenheden en kleurnuances. Dit zijn geen fouten in de productie, maar kenmerken van echt leer.


RETOUR

Als je de aankoop hebt ontvangen en je bent toch niet helemaal tevreden, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Het recht van retour is van toepassing vanaf de dag dat je je bestelling hebt ontvangen. Om het volledige recht op retour te kunnen toepassen, dient het artikel geen waarde te hebben verloren. Let er dus op dat het artikel in de originele verpakking en onbeschadigd teruggestuurd wordt samen met een kopie van de rekening.
Zodra we het artikel hebben ontvangen en de retourzending hebben goedgekeurd, storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op dezelfde rekening waarmee is betaald. Houd er rekening mee dat de koper zelf verantwoordelijk is voor de verzendkosten voor retourzending. Kijk voor uitgebreide retourinstructies op onze pagina Retourneren.

Retouradres
MariMarlo
Enkweg 6-b
8131 VH  Wijhe
NederlandLEVERING

Nadat jij bij ons hebt besteld en betaald, ontvang je een orderbevestiging per mail en gaan wij voor je aan de slag om de aankoop zo snel mogelijk te bezorgen. MariMarlo streeft ernaar jouw pakketje binnen 2-3 werkdagen te versturen met PostNL. Zodra het pakketje onderweg is ontvang je van ons een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Mocht de verzending langer duren dan gebruikelijk dan ontvang je van ons bericht.
We verzenden alle artikelen als pakketten, wat het mogelijk maakt om ze te volgen als er een probleem voordoet of het pakket niet verschijnt. Houd er rekening mee dat het daarom tot 24 uur kan duren voordat je je track & trace code kunt gebruiken.BETALING

Bij MariMarlo kun je eenvoudig en snel betalen met de volgende methoden:
  • IDEAL – makkelijk online betalen met vrijwel elke bank in Nederland;
  • Bancontact – voor onze klanten uit België;
  • Creditcard – wij accepteren VISA en Mastercard;
  • PayPal – betalen via je online wallet.
Lees hier meer over onze Algemene Leveringsvoorwaarden.