SYNNY Afgelopen vrijdag opende Synthia de deuren van haar nieuwe webshop: www.synny.nl. Tijdens de Ladies Night in Wijhe zagen wij haar sieraden en wij waren direct verkocht. Wat een leuke oorbellen en armbanden, in allerlei vrolijke kleuren en zelfs met glitter. Stuk voor stuk uniek, omdat Synthia ze voornamelijk met de hand van polymeerklei maakt. Verder zijn er ook sieraden van bijvoorbeeld glaskralen te vinden, dus voor ieder wat wils.

Met deze exclusieve handgemaakte sieraden wil Synthia iedereen betaalbaar uniek laten zijn! De sieraden zijn via de webshop beperkt verkrijgbaar. Dit betekent dat wanneer een sieraad is uitverkocht, er geen nieuwe van worden gemaakt. Hierdoor komen er regelmatig nieuwe producten online. De missie van Synthia is om speciaal te zijn voor iedereen die net even wat anders wil dragen. BE SYNNY, BE....... 

Ik kocht bij SYNNY kobaltblauwe oorbellen. Ze matchen geweldig met onze kobaltblauwe Jessica ‘Baguette Bag’. Ontzettend leuk om zo een tas met bijpassende oorbellen te combineren. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de ‘one of a kind’ sieraden van SYNNY en wil je ook jouw tas matchen met unieke sieraden? Kijk dan snel op www.synny.nl.

 


 
  Marloes     06-04-2023 10:59     Reacties ( 5 )
Reacties (5)
 Janaika -  08-04-2023

Hele mooie stijlvolle oorbellen. Veel keuze.

 Jasmina -  07-04-2023

SYNNY heeft mooie en unieke sieraden met prachtige kleuren! Leuk om aan iemand te schenken, maar ook heerlijk om het jezelf cadeau te geven.

 Marissa -  07-04-2023

Super leuke samenwerking! Ik scoorde ook een hele mooie tas en matchende oorbellen. Ik ben er helemaal verliefd op!

 El -  07-04-2023

Ik heb al 2 paar oorbellen bij Sinny gekocht. 2 totaal verschillende, maar dat is juist zo leuk van Sinny: voor ieder wat wils qua stijl en kleur! Keurig netjes en snel bezorgd, met een leuke kaart erbij! Ik ben blij met Sinny!

 SYNNY -  07-04-2023

Echt geweldig om sieraden te kunnen matchen met tassen!