Ons verhaal op het Ciao Tutti blog!! Ciao tutti, ofwel Hallo allemaal!
Ken jij de website al van Ciao tutti? Vol met Italiaanse inspiratie voor vakanties, recepten, boeken, tips voor restaurantjes, cadeau ideetjes en andere wetenswaardigheden. Wij zijn al jarenlang fan van deze website en kijken uit naar de Nieuwsbrieven die regelmatig in onze mailbox opduiken.
Met trots laten we weten dat er deze week een heel leuk artikel over ons – MariMarlo Italiaanse tassen en accessoires – op de website van Ciao tutti staat. Wij vertellen ons verhaal over het ontstaan van MariMarlo, ons assortiment tasjes, sleutelhangers, portemonnees en nog veel meer en dat alles aangevuld met mooie foto’s. Onze bambino groeit nog steeds en geeft ons veel plezier en energie.
Superleuk is de winactie van Ciao tutti. Je maakt nu namelijk kans op zo’n unieke leren sleutelhanger uit onze collectie van La Cuoieria. Vul het winformulier in op de website en geef aan welke sleutelhanger jij wilt winnen: de rode Vespa scooter, een pizza punt of Pinokkio.
     
Ze zijn allemaal even leuk en op onze website vind je nog veel meer handgemaakte sleutelhangers. Leuk om aan je sleutelbos te hangen, maar wij vinden ze vooral erg mooi aan een Italiaanse tas.

Klik op deze link om het hele blog te lezen: https://ciaotutti.nl/italie-dichtbij/marimarlo-prachtige-leren-tassen-en-accessoires/

 
  Marianne     21-11-2022 10:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.