Terug van vakantie


Wij zijn terug van vakantie. Hoog tijd voor een nieuwsbrief dus! We hebben allebei een fantastische tijd gehad in Italië. Marloes was in Umbrië en haar verhaal kun je lezen in de blog door hier te klikken. Marianne reisde af naar de Bloemenrivièra. Binnenkort verschijnt ook haar verhaal op ons blog.

Vakantie relativeert, inspireert en geeft je een herboren energie om weer aan de slag te gaan. In Italië ontdekten wij weer nieuwe leren sleutelhangers. Wij worden altijd erg blij van deze kleine kunstwerkjes en wij niet alleen. Recentelijk verscheen in ons gastenboek de volgende tekst van Irina:
Bijna kunstobjecten! Kleurrijke, kwalitatief perfect gemaakte en snel bezorgde sleutelhangers Vliegtuig en Watermeloen. Ik word er vrolijk van ☺️. Dank u wel.
Hier worden wij dus ook heel vrolijk van en daar doen wij het voor.

Winactie
Om het einde van de vakantie lekker positief af te sluiten starten we met een winactie. 
Mail vóór 15 september 2023 naar info@marimarlo.com welke sleutelhanger uit ons assortiment jij graag aan iemand wilt geven en waarom. Wij kiezen uit de inzendingen de drie beste verhalen en zij ontvangen de gekozen sleutelhanger om cadeau te geven.
Ondertussen horen wij ook graag van jou met welke sleutelhangers wij onze webshop uit kunnen breiden. Heb jij bijvoorbeeld een speciale hobby? Laat het ons weten. Dan gaan wij op zoek naar een bijpassende sleutelhanger. Natuurlijk handgemaakt en van duurzaam leer.
 

Summersale

Op dit moment zijn wij bezig om de herfst- en wintercollectie tassen voor 2023-2024 samen te stellen. Wij hebben al een aantal mooie nieuwe modellen en binnenkort wordt de webshop verder gevuld met tassen in nieuwe herfsttinten en winterkleuren.

Veel zomertassen zijn in de sale. Zoek jij nog een mooie Italiaanse leren tas met korting? Hieronder vind je een aantal tassen. Voor de gehele outlet klik hier.  
DONNA leren rugtas / schoudertas donkerblauw
DONNA leren rugtas / schoudertas donkerblauw
 
€95,00
€79,00
ELZA handtas van Italiaans kalfsleer cognac
ELZA handtas van Italiaans kalfsleer cognac
 
€98,00
€69,00
BILLY schoudertas dubbel cognac van Italiaans leer
BILLY schoudertas dubbel cognac van Italiaans leer
 
€119,00
€69,00
DIANA Italiaans leren handtas Zebra
DIANA Italiaans leren handtas Zebra
 
€78,00
€63,00

Volgende nieuwsbrief

In de volgende Nieuwsbrief informeren wij jou graag over onze nieuwe herfst- en wintercollectie. 
Benieuwd naar de nieuwe trends voor de aankomende periode? Kijk dan alvast op onze 
inspiratiepagina

Un caro saluto,
Marianne & MarloesAlle bedragen zijn inclusief btw

Je bent aangemeld met het volgende e-mailadres:
Klik hier om je uit te schrijven

 
  Marloes     05-09-2023 10:19