0
Onbeperkt
Onze-Italiaanse-merken
Voor onze collectie leren tassen zijn wij op zoek gegaan naar authentieke Italiaanse merken. Hiervoor kwamen we terecht in de regio Florence, van oudsher de streek waar leer op natuurlijke wijze wordt gelooid met plantaardige materialen, waardoor de tassen de aanduiding 'Vera Pelle' - echt leer - verdienen.

In het leeratelier van A.D. Firenze dragen alle tassen het kwaliteitskeurmerk ‘Pelle Conciata al Vegetale in Toscana’, wat staat voor duurzaamheid en respect voor de natuur. Dit keurmerk is te herkennen aan het handje.


A.D. Firenze levert ons prachtige colour-blocking tassen uit de Colorata-lijn met ons MariMarlo logo en mooie schoudertasjes, alle in robuust leer en warme, diepe kleuren.


Anna Virgili is een eigentijds Italiaans merk met oog voor elegantie, stijl en innovatie wat zich laat zien in een steeds vernieuwende collectie leren tassen voor de onafhankelijke vrouw die op zoek is naar een tijdloos design.

Absoluut uniek in Nederland zijn de handgemaakt leren sleutelhangers van La Cuoieria. Je vindt ze in Toscaanse winkeltjes want daar zijn deze originele hangertjes bijzonder populair, maar nu ook bij MariMarlo in de online shop. Er is voor iedereen wel een toepasselijke hanger te vinden en ze staan ontzettend leuk aan een Italiaanse tas!

Italiaans vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit leer maken al onze tassen tot een originele Made in Italy collectie.


 


 

Meest bekeken producten