0
Onbeperkt
Onze-Italiaanse-merken
Voor onze collectie leren tassen zijn wij op zoek gegaan naar authentieke Italiaanse merken. Hiervoor kwamen we terecht in de regio Florence, van oudsher de streek waar leer op natuurlijke wijze wordt gelooid met plantaardige materialen, waardoor de tassen de aanduiding 'Vera Pelle' - echt leer - verdienen.

In het leeratelier van A.D. Firenze dragen alle tassen het kwaliteitskeurmerk ‘Pelle Conciata al Vegetale in Toscana’, wat staat voor duurzaamheid en respect voor de natuur. Dit keurmerk is te herkennen aan het handje.


A.D. Firenze levert ons prachtige colour-blocking tassen uit de Colorata-lijn met ons MariMarlo logo en mooie schoudertasjes, alle in robuust leer en warme, diepe kleuren.


Ook in het familiebedrijf van Pierotucci staat de liefde voor Toscaans leer en traditioneel vakmanschap hoog in het vaandel. Wij zijn ontzettend trots de unieke handgemaakte Fortunata tassen aan te kunnen bieden, iedere tas staat voor duurzaamheid ten top!

Anna Virgili is een eigentijds Italiaans merk met oog voor elegantie, stijl en innovatie wat zich laat zien in een steeds vernieuwende collectie leren tassen voor de onafhankelijke vrouw die op zoek is naar een tijdloos design.

Italiaans vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit leer maken al onze tassen tot een originele Made in Italy collectie.


 

Meest bekeken producten