0
Onbeperkt
Limited-edition-tassen

In onze categorie Limited edition tassen vind je Fortunata tassen waarvan er daadwerkerlijk maar 1 of soms 2 of 3 zijn gemaakt. Aan het boter-kaas-en-eieren merkje kun je zien hoeveel exemplaren er van jouw Fortunata tas zijn gemaakt. Je hebt gegarandeerd een zeer unieke tas in handen als je één van onze Fortunata's aankoopt! Absoluut one-of-a-kind dus!
Fortunata tassen zijn handgemaakte damestassen van het Italiaanse merk Pierotucci. De Fortunata tassen worden stuk voor stuk ontworpen en met de hand samengesteld met restjes leer uit eerdere productieprocessen, waardoor niets verloren gaat van het kwalitatief hoogwaardige kalfsleer. Het is een gelukstreffer als je één van deze unieke, duurzame tassen kunt bemachtigen en het bijgeleverde hangertje brengt jou zeker geluk; de chilipeper is in Italië een gelukssymbool.

Ook bieden wij de Toscanella collectie aan, eveneens van Pierotucci. Luxe handtassen op duurzame wijze geproduceerd met plantaardig gelooid en geverfd Italiaans leer in de kleuren van het Toscaanse landschap. De Toscanella tassen hebben we niet standaard op voorraad, deze tassen worden speciaal voor jou gemaakt. Daarom is de levertijd iets langer, circa 2-3 weken, maar dat is het wachten absoluut waard! 

Meest bekeken producten