Ladies Only Event Hengelo
Op 6 en 7 juni 2023 stonden wij met een stand op het Ladies Only Event in Hengelo (Ov). ’s Avonds was het Prins Bernhard Plantsoen het decor van een tropisch eiland met als thema Aloha Hawaii. Het weer werkte super mee met veel zon en een temperatuurtje van rond 25 graden.

Het Ladies Only Event werd al voor de 16e keer georganiseerd en voor de bezoekers is het een echt avondje uit, een totaalbeleving van winkelen, proberen, beleven, proeven en ervaren. Meer dan 65 exposanten waren present met alles op het gebied van mode, woondecoratie, sieraden, lekkernijen, leefstijl, beauty, cadeauartikelen, kunst en nog veel meer, waaronder natuurlijk onze Italiaanse leren tassen!

Wij hadden onze stand en onszelf geheel in stijl versierd met Hawaii slingers en bloemen wat er super fleurig uitzag. Met onze Italiaanse tassen pakten we flink uit: alle bohemian tasjes met franje en vrolijke kleurtjes stonden er gezellig bij en de bezoekers waren enthousiast over onze schoudertassen Clarissa, de zomerse shoppers in o.a. oranje, geel, fuchsia, turquoise en zilver en natuurlijk onze unieke leren handgemaakte sleutelhangers die in onze boom hingen. De hippe metallic clutches werden ook veel verkocht evenals onze leuke bagstraps.

Wij hebben ontzettend genoten van een heerlijk tropisch sfeertje en vonden het Ladies Only Event één van de leukste braderieën uit de omgeving.


     


 
  Marianne     13-06-2023 12:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.