TAKE ME ON A ROADTRIP TO ROME

De eeuwige stad lonkt. Altijd! Het is heerlijk om er naartoe te gaan, of erover te dromen. Wij gingen met onze vertrouwde Vitalia op pad. Deze bestseller tas is er nu in een prachtige dieprode herfstkleur. 

Onderweg namen wij de tijd om Umbrië te ontdekken. Wat een prachtige streek en wat een heerlijke stadjes. In Assisi zagen wij die prachtige kunstwerkjes van La Cuioieria hangen. Handgemaakte tas- of sleutelhangers van leer. Inmiddels hoef je daarvoor niet meer naar Italië, maar bestel je ze eenvoudig hier vanuit Nederland. Ons reisverslag van Umbrië vind je op ons blog.  

Vanaf de hotelkamer zien wij Rome. Het wordt een prachtige dag en we lopen veel. De Mauro slingbag is perfect voor de heren. De tas is precies groot genoeg voor alles. Van paspoort, portemonnee, telefoon, sleutels tot de reisgids. Voor wie nog geen Google Maps gebruikt past ook een plattegrond er precies in. Een flesje water gaat mee. En wil je de dag heel gezellig maken? Er past zelfs een wijnfles inwink

Voor de dames is de Vitalia tas erg praktisch. Naast wijnrood is de tas er ook in donkergroen. De 'look' van de tas is eenvoudig te veranderen met een andere bagstrap of een leuke tashanger.