0
Onbeperkt
Floré
Een tas om de mooie Italiaanse bloementuinen te vieren

Hoe heerlijk is het om in de lente en zomer de bloementuin bij je te dragen? Met een tas uit de Floré lijn trek je onmiddellijk de aandacht, niet alleen vanwege de bijzonder print en vorm maar ook door de mooi afgewerkte details. Floré is een bijzondere collectie tassen die het geweldige gevoel van lente, zomer, wedergeboorte, kleur en elegantie omarmt. Eén voor één handgemaakt in een atelier in Florence. De collectie bestaat uit handtassen, schoudertassen, shoppers, clutches, tassen met een sluitkoord, kleine rugtassen en zelfs tassen in de vorm van snoep.Een Floré tas maakt de tuin draagbaar

De lijn bestaat uit drie onweerstaanbare motieven:
1) een pastelkleurig bloemenmotief in de sfeer van bloemenweelde op de plaatselijke Italiaanse marktjes
2) een motief van rozen en blauwe regen dat doet denken aan een rustiek Toscaans huis mee een kleurrijke tuin 
3) exotische bloemen en planten in de ambiance van een tropische tuin bij een elegante Italiaanse villa.
 
Kleuren en motieven van prachtige bloemenmixen die je mee voeren naar de tijd van de Renaissance, toen het concept tuin een nieuwe functie kreeg. Niet langer was de tuin alleen functioneel, maar vanaf die tijd werd het ook een plezierige en vooral mooie plek om gezellig samen tijd door te brengen en te genieten.
 
Ontdek de prachtige tassen in verschillende motieven op de website.
 
Graag delen we nog een filmpje dat een mooi overzicht geeft van de Floré tassen:

Floré - exclusive floral prints leather bags


 

Ben je in de mooie stad Florence in Toscane, bezoek dan eens Giardino di Boboli, de schitterende Boboli tuinen bij het Palazzo Pitti. Cosimo I liet deze in de 16e eeuw aanleggen. Het is een typisch Italiaanse tuin met cipressen, fonteinen, kunstmatige grotten, tempels en heel veel beelden. Deze tuin van 45.000 vierkante meter staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Wij hebben dit bijzondere park bezocht in maart toen de natuur nog een beetje in winterslaap was, maar toch ontdekten we al de eerste voorjaarsbloeiers. Leuk was het om hier een aantal foto's te maken met onze tasjes.

Een van de opvallendste gebouwen is het amfitheater bij de fontein van Susini. Hier staat ook een Egyptische obelisk, afkomstig van de Villa Medici in Rome. De Neptunusfontein is ontworpen door Stoldi Lorenzi. Bij de Grotta di Buontalenti vind je replica’s van ‘De Slaven van Michelangelo’ en een beeld van de naakte Pietro Barbino. De dikke hofnar van Cosimo I die op een schildpad zit.
Absoluut een aanrader!

        


Meest bekeken producten