0
Onbeperkt
Leren-clutches-en-feestelijke-tasjes
De clutch is een elegant handtasje, dat je letterlijk in de hand houdt. Het wordt ook wel enveloppentas genoemd en werd in 1920 geïntroduceerd. De clutch wordt vaak gebruikt als avondtasje waarin kleine spulletjes passen zoals telefoon, lipstick, muntjes en sleutels. Fantastisch bij een mooie galajurk en onmisbaar voor een avondje uit!
Naast handtasjes hebben we ook hele mooie schoudertasjes voor feestelijke gelegenheden. Prachtig zijn de metallic leren tasjes in goud, zilver of rosé voor een heerlijke glamorous look. Natuurlijk is een zwart of zandkleurig tasje met goudkleurige details altijd een goede keus voor een mooi feest of gala.
Wil je iets opvallenders ga dan voor een rood tasje of een andere spannende kleur.

 


  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  Tip: breng eens een bezoekje aan de Galleria Vittorio Emanuele in het hartje van Milaan, één van 's werelds mooiste overdekte passages. Tijdens onze reis naar de beroemde lederwarenbeurs MIPEL die in Milaan wordt georganiseerd, bezochten wij uiteraard ook deze schitterende 19e eeuwse galerij waar winkels van vele designermerken te vinden zijn, zoals Gucci, Prada, Louis Vuitton en Dior. Heerlijk om hier rond te kijken en de mooiste tasjes te bewonderen. 

      


Meest bekeken producten