Buona vacanza De vakantietijd is aangebroken en wat hebben we zin om er weer op uit te trekken!! Natuurlijk als Italië liefhebbers zoeken wij dit prachtige land op en gaan we genieten van de zon, romantische stadjes, de zee, het ontzettend lekkere eten en nog veel meer!
Maar wat we ook gaan doen is een feestje vieren. Marloes viert namelijk dit jaar haar verjaardag in Toscane smiley! Hoe leuk is dat?!

Middels onze blog zullen we jullie op de hoogte houden van allerlei dingen die ons inspireren in Italië. Wij zijn vooral heel benieuwd wat we dit jaar weer tegenkomen aan tassen en accessoires, maar we geven je ook graag tips over restaurantjes, winkeltjes, wijnproeverijen en de lekkerste limoncello. Houd dus onze website in de gaten en lees onze blogs!

Mocht je nou zelf een tip hebben voor leuke Italiaanse tassen of accessoires, dan horen we dat graag. Je kunt ons mailen op info@marimarlo.com. 

Wij zijn weg van 30 juli tot 16 augustus. Onze webshop is dag en nacht geopend, maar we versturen je bestelling pas na 16 augustus.

Buona vacanza a tutti!
 
    20-07-2022 15:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.